Čtenářské recenze

Trojhra
15.08.2017

Čtenářská recenze: Blanka Hošková - Trojhra

Trojhra, to je inspirující název od úžasné profesionálky Blanky Hoškové. Spisovatelka nás ve své novince seznamuje s nejistou Aničkou, sebevědomou Kamilou a milencem obou žen.

Poslední výročí
10.08.2017

Čtenářská recenze: Liane Moriarty - Poslední výročí

Sophie je úspěšná a oblíbená žena se spoustou kamarádek a skvělými rodiči. K absolutnímu štěstí jí chybí už jenom jedna věc - muž. Čtyřicítka se pomalu blíží, ale děti stále nikde, což Sophie nese, vzhledem k tikajícím biologickým hodinám a pohledům na své vrstevnice obklopené rodinami, poměrně těžko. Určitou zlost ale má i na sebe; před lety opustila Thomase, toho nejhodnějšího muže, kterého kdy poznala. Všechno se ale obrátí vzhůru nohama, když se jí náhle vrátí zpátky do života kvůli dopisu od jeho mrtvé tetičky Connie.

Velký experiment
05.08.2017

Čtenářská recenze: Kennedy, Kenyon - Velký experiment

Celý náš život je jeden velký experiment! Vezměte si, jaké schopnosti má lidská duše, jak silná je lidská myšlenka, jakou máme intuici. Kde jsou telepatické schopnosti? Evidentně je sem tam někdo používat umí, nebo nám fungují jen tak náhodou…

Hrej tajně
03.08.2017

Čtenářská recenze: Emma Hart - Hrej férově

Hrej férově je třetím dílem série The Game od mladičké autorky Emmy Hart, jejíž knihy jsou plné romantických gest, sladkých polibků, ale také přitažlivých mladých mužů a dívek, kterým nechybí smysl pro ironii. Ne nadarmo se její tituly stávají bestsellery. I v pořadí třetí díl nesoucí název Hrej férově si vás získá. Je totiž plný bolesti, smutku a boje se sebou samou.

Šílená
27.07.2017

Čtenářská recenze: Chloe Espositová - Šílená

Beth a Alvina jsou jednovaječná dvojčata, která ale nemají nejlepší vztahy. Důvod? Každá je úplně jiná. Zatímco Beth je ta hodná, která měla vždy dobré známky, dobré kamarády a nikdy žádné problémy, Alvina si všechny vybírala i za sestru.

Anglické listí
24.07.2017

Čtenářská recenze: Alena Damijo - Anglické listí

Čekala jsem nějaký coolturní šok malého rázu, třeba že Britové nosí ponožky dva dny za sebou, ale čekal mě šok opravdový. Mimo jiné jsem pochopila, proč se Nigella Lawson proslavila svým vcelku v našich očích průměrným vařením a že tou hlavní ingrediencí opravdu v jejím vaření je vášeň a láska k jídlu jako takovému. Protože Britové fakt nevaří. A když, tak vaří to, z čeho se vám neudělá úplně dobře.

Možná jednou
20.07.2017

Čtenářská recenze: Colleen Hooverová - Možná jednou

Jaké to je, když se vám ve zlomku vteřiny celý život obrátí naruby? Jaké se vás zmocní pocity, když doslova z minuty na minutu přijdete o nejlepší kamarádku, úžasného přítele, skvělou práci i střechu nad hlavou?

Polštář
18.07.2017

Čtenářská recenze: Cynthia Sweeneyová - Polštář

Pěkný balík peněz ze svěřeneckého fondu čeká na čtyřicáté narozeniny nejmladšího ze sourozenců - aby se pak rozdělil mezi všechny rovným dílem. Jenže milá matka použije tyhle peníze na záchranu krku jednoho z dětí, potažmo svého vlastního – či spíše pro umlčení klepů a zachování dobrého jména rodiny...

Hygge
15.07.2017

Čtenářská recenze: Meik Wiking - Hygge

Štěstí. Pocit, kterého se vědomě či nevědomě snažíme ve svém životě dosáhnout. Co ale vlastně samotné štěstí je? Jak bychom ho mohli definovat? Na tuto otázku asi neexistuje jedna konkrétní odpověď.

Hrej hráčem
14.07.2017

Čtenářská recenze: Emma Hart - Hrej hráčem

Hrej hráčem je jedním z románů mladinké bestsellerové anglické autorky Emmy Hart. Je prvním dílem autorčiny série The Game, která pokračuje tituly Hrej Tajně, Hrej férově a Hrej vabank.